Vopsirea Parului Fara Vopsea

Sanatatea copilului este cea mai importanta!

Renunta la Vopseaua de par in timpul Sarcinii si dupa Sarcina, pentru a evita transmiterea Toxinelor din Vopsea si din Oxidanti catre bebelusul tau.

Chiar daca folosesti o vopsea „naturala”, tot iti supui copilul la foarte multe riscuri, din cauza Oxidantului pe care trebuie sa il folosesti impreuna cu vopseaua, sau care se regaseste de multe ori chiar si in Vopsea.

DUPA

Inainte

Si totusi, ce facem cu firele albe?

Nu trebuie sa te panichezi! Exista o solutie 100% sigura pentru tine si pentru copilul tau, care te scapa de firele albe, fara a contine Vopsea, Oxidanti, sau alte substante daunatoare.

Aceasta solutie poate fi folosita atat in Timpul Sarcinii, cat si Postnatal.
Nu afecteaza bebele nici cand este in burtica si nici in timpul alaptari.

Pentru ca vestile bune nu se opresc aici, trebuie sa stii ca poti folosi aceasta solutie acasa, fara sa fii nevoita sa mergi la salon, iar aplicarea acestei solutii dureaza 5 minute.

Ce trebuie sa faci?

Este simplu. Folosesti produsele de mai jos conform instructiunilor din cutie si in 2 saptamani, firele tale Carunte/Albe/Grizonante, isi vor recapata culoarea naturala si cu ajutorul acestor produse iti poti mentine culoarea naturala pentru tot restul vietii, fara a mai ajunge vreo data la fire de par albe.

Banii inapoi in 2 saptamani!

Produsele noastre sunt atat de bune, incat suntem convinsi ca nu vei fi nemultumita!

De aceea, iti oferim posibilitatea ca dupa ce ai folosit produsele noastre timp de 14 zile, daca nu esti multumita de rezultate, iti oferim banii inapoi, indiferent de motivul nemultumirii tale

Iata ce produse trebuie sa folosesti: