Feedback Request - Sereni Capelli

Campanie pentru Recenzii

Dorim sa acumulam cateva recenzii de la clientii nostri, insa pentru a ne asigura ca recenzile sunt reale, acestea trebuie sa fie sub forma de “Filmare cu Telefonul Mobil”

Toti clientii ale caror recenzii sunt aprobate, vor primi cate un flacon de Hair Elixir GRATIS, transportul fiind suportat tot de noi!

Pentru ca recenzia dumneavoastra sa fie acceptata, trebuie sa respectati urmatoarele reguli:

  • Trebuie sa aveti deja in posesie un flacon din noul Hair Elixir (cel din imaginea de mai sus).)
  • Trebuie sa aratati spre camera, flaconul de Hair Elixir, pentru a dovedi ca l-ati folosit.
  • Clipul trebuie sa aiba 1-2 minute, timp in care va spuneti parerea despre acest produs.
  • Trebuie sa acceptati ca recenzia dumneavoastra sa fie afisata public.
  • In clip, trebuie sa se vada rezultatele obtinute, pe care le veti explica si verbal.

Flaconul gratuit il vom transmite catre dumneavoastra in maxim 2 zile lucratoare de la aprobarea clipului video, care poate dura 1-2 zile.

Exemplu: Rugati pe cineva sa va filmeze in timp ce aratati flaconul sau cutia de Hair Elixir catre camera (de la o distanta de 1-3 metri de telefon). Mentionati numele dumneavoastra (si judetul daca doriti) si faptul ca ati folosit Hair Elixir.

In cuvintele dumneavoastra spuneti ce parere aveti despre produs si aratati parul catre camera, in care sa se vada rezultatele pe care le-ati obtinut, specificand in cat timp si cum arata parul inainte.

Dupa ce ati efectuat filmarea, va intoarceti la aceasta pagina si completati formularul de mai jos, unde veti incarca si clipul video.

Atentie! dupa ce ati apasatu butonul “Transmite Formularul” poate dura pana la cateva minute incarcarea clipului video. Nu inchideti pagina si nu apasati alt buton, pana nu primiti mesajul de confirmare.

Veti primi un e-mail de confirmare daca clipul dumneavoastra a fost sau nu acceptat, iar in cazul in care a fost respins, veti primi si indicatii, pentru a putea reface clipul video.