PROGRAM DE FIDELIZARE CLIENTI

Pret mic pentru Clientii Gold

FELICITARI! Daca ati ajuns pe aceasta pagina, inseamna ca sunteti unul dintre clientii alesi pentru a participa in programul “Clienti Fideli Gold

ESTE FOARTE IMPORTANT SA CITITI INFORMATIILE DIN ACEASTA PAGINA!

Beneficiul de a face parte din acest program, este acela ca puteti achizitiona “Hair Elixir” la pretul de doar 99 de lei pe flacon, indiferent de cantitate.

Pentru ca majoritatea clientilor nostrii acceseaza site-ul de pe Smartphone, vom scurta informatiile si vom scrie doar esentialul.

ATENTIE! Desi ne dorim ca acest program sa ramana permanent, nu putem promite ca va fi asa. Programul este momentan in faza de test si depinde foarte mult de dumneavoastra si de clientii inscrisi in acest program, sa ne ajute sa il dezvoltam.

Pe scurt: Daca ati fost alesi pentru a participa in acest program, inseamna ca puteti achizitiona Hair Elixir la pretul de doar 99 de lei pe flacon, indiferent de cantitate.

Daca aveti deja un cont pe site-ul nostru, tot ce trebuie sa faceti, este sa va logati pe acel cont si pretul se va modifica automat in 99 de lei pe flacon.

Daca nu aveti un cont (valabil pentru clientii care au achizitionat fara a creea un cont, sau care au achizitionat prin platforma eMag), vom plasa instructiunile mai jos.

CE TREBUIE SA FACETI PENTRU A RAMANE CLIENT GOLD?

Pentru a ramane client Gold si pentru a putea achizitiona tot timpul la pretul de doar 99 de lei pe flacon, trebuie sa respectati urmatoarele conditii:

  • Trebuie sa plasati cel putin o comanda pe luna, indiferent de cantitate.
  • Trebuie sa NU refuzati colete atunci cand plasati o comanda (cu exceptia cazurilor in care acesta ajunge deteriorat)
  • Trebuie sa NU returnati produsele (cu exceptia cazurilor in care prezinta defecte si necesita inlocuire).

Pentru clientii care plaseaza o comanda de 10 sau mai multe flacoane, valabilitatea contului Gold se prelungeste cu 3 luni

In cazul in care trec mai mult de 35 de zile de la ultima comanda, contul Gold isi va pierde valabilitatea si nu veti mai putea beneficia de acest pret special.

Suntem constienti de faptul ca nu aveti nevoie de un flacon de Hair Elixir in fiecare luna, insa scopul acestui program este acela de a va motiva sa oferiti si familiei sau cunoscutilor, sansa de a se bucura de acest produs la un pret atat de mic.

Cu cat dumneavoastra achizitionati mai multe flacoane si mai des, cu atat sansele ca acest program sa ramana permanent sunt mai mari.
Cu cat volumul de vanzari creste, cu atat ne permitem sa oferim produsul la un pret foarte mic.

CE TREBUIE SA FACETI DACA NU AVETI UN CONT SI ATI FOST ALES SA PARTICIPATI IN PROGRAMUL GOLD?

Tot ce trebuie sa faceti, este sa creeati un cont CLICK AICI PENTRU A CREEA UN CONT , asteptati un minut si acesta se va transforma in cont Gold automat.
Dupa ce ati asteptat un minut, pretul produsului Hair Elixir se va actualiza automat la 99 lei, dupa ce apasati butonul “Cumpara

Identificarea se va face dupa adresa de e-mail si numarul de telefon, asa ca este obligatoriu sa folositi adresa de e-mail sau numarul de telefon pe care ati fost contactati cu privire la acest program.

In cazul in care intampinati dificultati, ne puteti scrie pe contact@serenicapelli.ro sau pe Whatsapp la 0771-174-330