Pagina Distribuitorilor

Va multumim pentru interesul de a distribui produsul nostru.
Momentan nu mai acceptam inscrieri pentru distribuirea produsului Hair Elixir.

De ce ati vrea sa distribuiti Hair Elixir?

  • Este un produs care se vinde foarte bine
  • Este un produs a caror vanzari cresc exponential
  • In ultimele 6 luni, vanzarile Hair Elixir au crescut cu peste 400% si in prezent, in Romania comercializam aproximativ 35.000 de flacoane pe luna, in conditiile in care piata pentru acest produs este de peste 4 milioane de posibili clienti.
  • Fiind un produs nou intr-o piata cu atat de multi potentiali clienti, permite o dezvoltare a afacerii de zeci sau poate chiar sute de ori intr-un an.
  • Este un produs care se vinde exceptional mai ales in timpul Starii de Urgenta, cand majoritatea afacerilor se inchid.
  • Este un produs care va aduce profit cel mai usor, ne fiind nevoie de mult efort pentru a-l vinde.
  • Este produsul care in scurt timp va poate asigura un venit foarte mare, fara sa depuneti efort aproape deloc.
  • Va oferim conditii de distribuire, care sa va permita sa dezvoltati o afacere mai mare decat va doriti, cu profituri imense.

Hair Elixir este probabil cel mai vandabil produs in 2020, fiind un produs care atrage clienti exponential si in scurt timp ajunge sa se vanda singur, ne mai fiind nevoie sa cautati clienti.

Daca sunteti in cautarea unei afaceri care sa va aduca venituri suplimentare si care in scurt timp sa se transforme intr-un venit pasiv, Hair Elixir de la Sereni Capelli este cea mai buna afacere pe care o puteti face.

Majoritatea oamenilor isi doresc sa scape de parul alb, indiferent ca este vorba de femei sau de barbati. Vindeti un flacon de Hair Elixir unei persoane si in scurt timp va cumpara mai mult. Dupa inca putin timp, va cumpara si mai mult pentru toti cunoscutii, iar in acelasi timp alte persoane care vad rezultatele la clientul dumneavoastra, va vor deveni si ei clienti, pentru ca o data vazut rezultatul la un cunoscut, toti capata incredere in produs si isi doresc aceleasi rezultate.

CAND se va institui din nou situatia de urgenta din cauza numarului prea mare de cazuri covid-19, toate saloanele de infrumusetare se vor inchide din nou si toate doamnele care se vopsesc la par, vor apela la dumneavoastra pentru a achizitiona Hair Elixir, pentru a scapa de firele albe, iar dupa ce simt gustul firului de par natural fara vopsea, vor continua sa achizitioneze Hair Elixir de la dumneavoastra.

Solicita Oferta Distribuitor

Daca doriti sa comandati o cantitate mai mare de Hair Elixir pentru distrributie, va rugam completati formularul de mai jos pentru a va trimite oferta de pret